Hacı Fatma Gül Çok Programlı Anadolu Lisesi

Vizyon: Eğitim-öğretim kalitesiyle ilçemizde tercih edilen, özgüveni tam geleceğin aydınlık birey ve liderlerini yetiştiren, mezunlarının istedikleri üniversite ve branşta eğitim alabilmelerini sağlayan, yapılan proje çalışmalarına öncülük eden, uluslararası standartlarda yenilikçi bir okul olmaktır.

Misyon: Öğrenmeyi öğrenen , araştıran , bilgiyi kullanan , katılımcı, paylaşımcı, özgün çağdaş bir eğitim ve bilimsel kültürü oluşturan, yalnız sınavlarda değil; kültür , sanat , spor , bilim gibi dallarla da ilgilenen birikimi yüksek, özgür düşünen ve düşüncelerini açıkça ifade edebilen; uluslararası bir vizyona sahip, milli değerlere bağlı, evrensel değerlere açık, geçmişine sahip çıkan geleceğini kuran bireyler yetiştirmektir.

Başarılar:

Saatler: 09.00-17.30
Yabancı Dil: İngilizce ve Almanca
Taban-Tavan Puan Bilgileri: Okulumuz adrese dayalı tercih sistemiyle öğrenci almaktadır.
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %10
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol, Basketbol, Badminton, Masa tenisi, Satranç
Bilimsel Etkinlikler: TÜBİTAK
Proje Çalışmaları: OKULUMUZ 1000 OKUL,SEUP VE ERASMUS+KA102 PROJELERİNDE ÇALIŞMALAR YÜRÜTMEKTEDİR.
Kontenjan Bilgileri: 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı için, Anadolu Lisesi Kontenjanımız 40 Meslek Lisesi Kontenjanımız 320 olarak belirlenmiştir.

WEB - https://hacifatmagulcpal.meb.k12.tr

Adres - Şahintepe Mahallesi Köprü Yolu Caddesi NO.41 Başakşehir / İstanbul

Öğretim Şekli :Tam Gün

Yerleşim Yeri - Okulumuz Başakşehir ilçesinin Şahintepe mahallesinde ve Şehit Erdem ÖZÇELİK Kalekol´unun yukarısında bulunmaktadır.

Adres - Şahintepe Mahallesi Köprü Yolu Caddesi NO.41 Başakşehir / İstanbul

Ulaşım Şirinevlerden Şahintepe Dolmuşları, Y.Bosnadan HT-20 İETT otobüsleri ile yarım saate ulaşabilirsiniz. Avcılar, Esenyurt ve Bahçeşehir´den 147 numaralı İETT otobüsleri ile ulaşabilirsiniz.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İl Merkezine 30 km Uzaklıkta, İlçe Merkezine 15 km Uzaklıkta